2018-11-28 14:42Kampanj

Julkampanj - Nu ska pappa gå och ... panta

God Jul önskar Pantamera!
Det finns alltid behov av en riktigt bra – och trovärdig – ursäkt för den som ska ut och tomta på julafton. Här bjuder Pantamera på julens viktigaste ursäkt. Vi passar därför på att återvinna vår reklamfilm från förra året.

Tanken är att med en positiv känsla påminna om att gå och panta i samband med julens konsumtion av dryck på burk och flaska.

Se hela filmen här: https://youtu.be/FIqzNrbSyJs


Om Returpack - Pantamera

Att panta sina burkar och flaskor är att göra en insats för miljön både på lång och kort sikt. Genom material- och energiåtervinning minskas koldioxidutsläppen och vår omgivning blir mer hållbar. Pantamera drivs av Returpack AB i syfte att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack är ett privatägt företag och uppdraget kommer från ägarna, samt den svenska regeringen. Returpack tar emot över 1,85 miljarder burkar och PET-flaskor varje år vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av burkar och PET-flaskor. Returpack ägs till 50% av Sveriges Bryggerier AB, till 25% av Svensk Dagligvaruhandel och till 25% av Livsmedelshandlarna. www.pantamera.nu


Kontaktpersoner

Katarina Lundell
Marknad- och kommunikationschef
Katarina Lundell