2019-02-07 16:04Kampanj

Årets Pantbutik

Årets PantbutikÅrets Pantbutik

Vi vill lyfta fram Sveriges bästa panthörna! Nu söker vi efter butiker som arbetat särskilt aktivt och smart med sitt pantutrymme. Det kan handla om den snabbaste, coolaste eller kanske roligaste panthörnan... De fem mest engagerade pantutrymmena belönas och får 15 000 kronor att göra något kul i panthörnan för – eller skänka till välgörande ändamål.

Kampanjen pågår under februari månad. Därefter går en jury igenom nomineringarna och utser de fem butiker som utmärkt sig mest under året. Vinnarna presenteras i mitten av mars på vår webb och i våra sociala kanaler.

Läs mer om kampanjen: https://pantamera.nu/vara-tjanster/butik/aretspantbutik/


Om Returpack - Pantamera

Att panta sina burkar och flaskor är att göra en insats för miljön både på lång och kort sikt. Genom material- och energiåtervinning minskas koldioxidutsläppen och vår omgivning blir mer hållbar. Pantamera drivs av Returpack AB i syfte att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack är ett privatägt företag och uppdraget kommer från ägarna, samt den svenska regeringen. Returpack tar emot över 1,85 miljarder burkar och PET-flaskor varje år vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av burkar och PET-flaskor. Returpack ägs till 50% av Sveriges Bryggerier AB, till 25% av Svensk Dagligvaruhandel och till 25% av Livsmedelshandlarna. www.pantamera.nu


Kontaktpersoner

Sara Barthelson Riismark
Kommunikationsansvarig
Sara Barthelson Riismark